Cultuur/NatuurOverige

Open Deur Dagen op De Nollen

Advertentie:

Den Helder – Vanwege de succesvolle duotentoonstelling in het Stedelijk Museum Alkmaar over het werk van kunstenaar R.W. van de Wint is Project de Nollen nu dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Deze zomer buiten werken in een prachtige omgeving? Kom langs op de Open Deur dagen op dinsdag 20 en woensdag 21 september. Op de Nollen kunnen vrijwilligers op verschillende functies aan de slag, van gastvrouw of gids tot medewerker kunsteducatie.

Bestellingen van de gasten opnemen, een werkuitje begeleiden als gids, een familiedag verzorgen of een workshop voor een basisschool uit de buurt draaien. Vrijwilligers zorgen er samen voor dat de gasten het uitstekend naar hun zin hebben. Eind september organiseert de Nollen twee open dagen waar men uitgenodigd wordt voor een ‘kijkje in de keuken’. Iedereen is van harte welkom om zich te oriënteren en een beeld te krijgen van wat de huidige vrijwilligers doen als gastvrouw, gids of educatie docent op de Nollen.

De open middagen starten met een mooie rondleiding over het terrein en sluiten af met een zomerse borrel in de ontvangstruimte, onder begeleiding van de Helderse band ‘Grandad Daniel’. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop van de open dag maken de organisatoren graag een vervolgafspraak met belangstellenden voor een eventueel kennismakingsgesprek.

Voor 2022 staan de volgende middagen op de kalender;
Dinsdag 20 september 2022, 14:00 uur tot 17:30 uur
Woensdag 21 september 2022, 14:00 uur tot 17:30 uur

Entree voor de Open Deur dagen is gratis. Aanmelden kan via info@projectdenollen.nl. Komen deze data niet uit maar toch graag meer weten? Stuur dan een mail voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak om kennis te maken of bel 06 48387766. Kijk voor meer informatie op www.projectdenollen.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button