Den Helder

EHBO start nieuwe cursus Eerste Hulp

Adverentie

Den Helder – De Koninklijke EHBO afdeling Den Helder start in september weer een nieuwe cursus EHBO. De cursus wordt gegeven op vier zaterdagen.

De cursisten leren wat te doen met een slachtoffer met brandwonden, maar ook hoe hulp te verlenen aan een slachtoffer met een ernstige bloeding of een circulatiestilstand. Tijdens de cursus Basis Eerste Hulp wordt geleerd wat te doen, maar ook wat vooral te laten. Om het oefenen zo ‘echt’ mogelijk te maken worden lotusslachtoffers ingeschakeld.

De cursus is bestemd voor iedereen die meer of uitgebreidere deskundigheid in huis wil hebben voor het verlenen van Eerste Hulp bij ongevallen. Deze cursus is compleet met reanimeren, AED en kinder EHBO. Alle eerste hulp komt aan bod.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via info@knv-ehbo-dh.nl of kijk op www.knv-ehbo-dh.nl. Wie al in bezit is van een diploma en interesse heeft om kennis te maken met de vereniging, mag natuurlijk ook contact op nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button