Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging bemiddelt ook in roeisloepen…

Advertentie:

Den Oever – IJsclub Voorwaarts organiseert jaarlijks de roeiwedstrijden tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever. Dit jaar gaf het wat problemen om de roeisloepen naar Den Oever te krijgen. Mede door bemiddeling van de Hollands Kroonse Uitdaging en Marine Watersport Vereniging De Haukes is het uiteindelijk toch gelukt.

“Weer een voorbeeld van hulp met gesloten beurs door de Hollands Kroonse Uitdaging”, meldt manager Edwin Wittink. De Flora en Visserijdagen worden dit jaar gehouden van 26 tot en met 29 augustus. Bezoek aan de activiteiten op de haven en de diverse muziekprogramma’s in de horeca is gratis. Klik hier voor het magazine met het volledige programma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button