Uitgaan

Activiteiten Cultuurschuur Wieringerwerf

Wieringerwerf – Het optreden op 12 september van Jeroen Zijlstra was een succes, het publiek hield zich prima aan de coronaregels en heeft weer erg genoten van een live concert. Jeroen en zijn muzikanten genoten zichtbaar en maakte twee prachtige voorstellingen met nieuwe en bekende nummers. De passie, subtiliteit en muzikaliteit was als vanouds. Best knap na 6 maanden rust, daarom kondigt de Cultuurschuur met vertrouwen de volgende activiteiten aan voor zondag 27 september.

Allereerst draait in het filmhuis de jeugdfilm Huisdiergeheimen 2. Een heerlijke animatie over de geheimen van trouwe viervoeters. De film begint om 15:00 uur en wie €4,- meeneemt krijg limonade en wat lekkers bij de film.

Boven in de theaterzaal staat een optreden van Elena Syssojeva en het opera-ensemble St Petersburg op het programma, dit keer met Italiaanse liederen en filmmuziek. De aanvang is 16:00 uur, en de kaarten kosten €12,50 en kunnen alleen op reservering verkregen worden via een mail naar reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button