Uitgaan

Komende zondag laatste Bolnes Draaidag

Nieuwe Niedorp – De grote Bolnes motor draait komende zondag voor de laatste keer dit jaar in het Motorenmuseum. Op de begane grond bij de motoren kunnen de bezoekers hun hart ophalen.

De grote Bolnes motor word gestart om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Op de bovenverdieping zijn een keuken uit grootmoederstijd, kinderwagens, babykamer, hoedenwinkel, schoenmakerswerkplaats, drogisterij, kruidenierswinkel, fotozaak, kapperszaak, de zondagse kamer, miniaturen van Jack Appelman, schaatsen, naaimachines, schrijf- en telmachines en een wandschildering geschilderd door Bizot uit Zwaag. De houtdraaier wordt gedemonstreerd en er wordt deskundig uitleg gegeven. De bovenverdieping is goed bereikbaar, ook voor mensen die slecht ter been zijn.

De openingstijden tot 1 oktober zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Daarna is het museum gesloten tot een nader te bepalen datum in het volgend jaar. Het Motorenmuseum is te vinden aan de Schulpweg 47 1733 AT Nieuwe Niedorp www.motoren-museum.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button