112

Vernieling auto’s omgeving Korvetstraat: Getuigen gezocht

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling aan drie personenauto’s. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag in de Korvetstraat in Den Helder.

Omstreeks 05.00 uur kwam via oplettende getuigen de melding dat op de Korvetstraat twee personen auto’s aan het vernielen waren. Ter plaatse zijn twee 23-jarige mannen ter zake openlijke geweldpleging aangehouden. Van zeker drie voertuigen waren de spiegels vernield, het is niet ondenkbaar dat in deze omgeving nog meer voertuigen zijn vernield.

Slachtoffer of getuige van deze vernielingen, neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2020203288. Bij het insluiten bleken beide personen onder invloed van alcohol te zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button