Den HelderHollands Kroon

Volop activiteiten tijdens Burendag 2020

Regio – Dit jaar wordt Burendag op 26 september gevierd. Burendag is dit jaar alleen wel net iets anders dan anders, mensen houden voldoende afstand en vieren het op een veilige manier. Ook in Den Helder en Hollands Kroon zijn er activiteiten waar buurtbewoners aan kunnen meedoen of een kijkje kunnen nemen.

Het doel van Burendag is zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Den Helder
Buurthuis De Viskom heeft zaterdag 26 september van 15:00 tot 17:00 een open dag. Geïnteresseerde kunnen komen kijken wat voor activiteiten er zijn en hoe het in z’n werk gaat. Toegang is gratis en de koffie staat klaar in Vijzelstraat 193.

Een stoepkrijt wedstrijd voor kinderen en een steekwagenrace voor volwassenen is te vinden in Jan in ’t Veltstraat 130 van 06:00 tot 18:00 uur. Of kom kennis maken met het conusminderhuis FUNdament in de Dintelstraat 153 van 10:00 tot 16:00 uur.

Hollands Kroon
Ook in Hollands Kroon zijn genoeg activiteiten gepland. Zo brouwen deelnemers hun eigen drankje in Past. Verhoeffpark 92, Breezand van 10:00 – 13:00 uur, of kunnen geïnteresseerden spelletjes spelen in Zeeaster 9, Middenmeer van 10:00 – 14:00 uur. Tot slot kunnen deelnemers aanschuiven bij de Buurt BBQ in Zeis 5, Wieringerwerf.

Alle activiteiten in de buurt zijn te vinden op https://www.burendag.nl/bij-mij-in-de-buurt

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button