Hollands Kroon

Digitale vragen? Ga naar één van de informatiepunten in Hollands Kroon

Adverentie

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon opent in de bibliotheek van Anna Paulowna en in die van Wieringerwerf een informatiepunt waar inwoners met vragen over digitale zaken terecht kunnen. Volgens de gemeente is het werken met computers niet zo moeilijk als het lijkt en vaak ook vele malen sneller.

Vanaf heden kunnen inwonerselke week langskomen bij de informatiepunten in Wieringerwerf of Anna Paulowna. Het informatiepunt in Wieringerwerf (Cultuurschuur, Loggersplein 1, Wieringerwerf) is open op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Het informatiepunt in Anna Paulowna (MFA De Ontmoeting, De verwachting 13, Anna Paulowna) is open op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Beide zijn gesitueerd in de bibliotheek. Een lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

Het is de bedoeling dat Wonen Plus Welzijn en de Kopgroep Bibliotheken begin volgend jaar nog twee informatiepunten openen. Deze komen in Hippolytushoef en Nieuwe Niedorp/Winkel. Naast dit informatiepunt heeft de gemeente ook een digitaal Pools informatiepunt (Punkt Informacyjny) omdat er veel Poolse arbeidsmigranten in de gemeente wonen en werken.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button