Cultuur/NatuurDen HelderVideo

Tellus en Reddingmuseum gaan samenwerken (video)

Den Helder – De bewoners van zorggroep Tellus kregen na de coronalockdown spontaan een uitnodiging van het Reddingmuseum om langs te komen voor een bezoek en dat was zo’n succes dat er een samenwerking uit is voort gekomen. Op 21 september tekenden Jan de Ruiter (directeur Reddingmuseum) en Wilco van der Most (bestuurder Tellus) de overeenkomst.

Zowel Tellus als het Reddingmuseum zijn erg blij met de samenwerking. Van der Most: “Onze clienten vinden het ontzettend leuk om een stukje geschiedenis van Den Helder hier opnieuw te beleven en dat enthousiasme van de clienten was zo groot dat we als Helderse organisatie hebben besloten om het museum te sponsoren om het nóg mooier te maken.” De Ruiter: “We zijn blij dat we er een sponsor bij hebben, daar hebben we er helaas niet zo veel van. Verder betekent het dat we de oudere gemeenschap van Den Helder een leuke dag kunnen bezorgen.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button