Succes speelt gelijk tegen JVC

De zaalvoetballers van Zvv Succes/De Kasteleen 1 speelden vrijdagavond de derde competitiewedstrijd, thuis in sporthal Wieringen tegen JVC 1. Beide teams kwamen niet tot scoren en zo bleef het dus 0-0.

Bij Succes was een aantal afwezig of geblesseerd. Bart de Kleine toch weer geblesseerd, Kees Posthumus moest werken. Vorig seizoen is JVC 1 kampioen in de 2e klasse A geworden en dus gepromoveerd naar de 1e klasse. Vorige week had Succes thuis verloren van Scagha’66 2. Het werd 2-4.

Beide teams begonnen aftastend aan het wedstrijd. Al snel werd het tempo opgevoerd. JVC speelde gedisciplineerd en liet de bal goed rond gaan. Succes keek eerst de kat uit de boom en liet JVC komen. JVC werd geleidelijk aan gevaarlijker. Succes stond weer ijzersterk te verdedigen en keeper Doesburg was ook aardig op dreef. Voorin misten de mannen van Succes de juiste precisie, de bal ging er niet in. Verder was het een sportieve eerste helft. De ruststand was 0-0.

Meer mogelijkheden
De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld. Succes werd beter en kreeg ook meer mogelijkheden. Succes zette meer druk en kreeg via Schouwenaar en Hoekstra meer kansen. Ook Riemersma speelde weer een goed wedstrijd. Achterin werd goed verdedigd met de gebroeders De Koning en Mereboer. Ook Meilink zat er een aantal keren goed tussen. De spits van JVC bleef de hele tweede helft erg gevaarlijk. Meilink moest een aantal keer aan de noodrem trekken en vijf minuten voor tijd gebeurde dat weer. JVC kreeg een penalty. De penalty werd door keeper Doesburg gestopt. Succes kreeg nog een aantal kansen, maar de bal ging er niet meer in. De eindstand was 0-0. Scheidsrechter Van Driel floot een prima wedstrijd.

De opstelling: S. Doesburg(Doel), Stan de Koning, Aloys, Mereboer, Stef de Koning, R. Meilink(allen achter) L. Riemersma, M. Hoekstra, M. Schouwenaar(allen voor). Coach Youri Jansma Afwezig: K. Posthumus en B. de Kleine. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 uit tegen Limmen 1.