Den HelderRegio Noordkop

Gezocht: bureauredacteur voor het weekend

Regio Noordkop is de streekomroep voor Den Helder en Hollands Kroon. De omroep is actief via radio, televisie en natuurlijk ook online en werkt samen met andere media-organisaties, waaronder de NOS, NH Nieuws en Noordkop Centraal.

Vacature bureauredacteur
Per direct hebben we plaats voor een nieuwe weekendcollega, in de functie van bureauredacteur. Dat houdt in dat je de mailbox in de gaten houdt en nieuwtjes en persberichten die via de mail binnenkomen verwerkt tot berichten voor de website. Het betreft een betaalde baan voor in eerste instantie 8 uur per weekend. Uitbreiding van het aantal uren behoort op termijn tot de mogelijkheden. Je werkt vanaf onze locatie aan de Torplaan 4, maar thuiswerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Vereisten:
– Je bent bekend met de regio
– Je kunt zelfstandig werken
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Je bent beschikbaar in het weekend

Interesse? Solliciteer dan per e-mail via werk@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: