Den Helder

Gratis rondleiding door de binnenstad van Den Helder

Den Helder – Het verhaal van de Jutter in het stadspark, de historie en het heden van Bibliotheek School 7, het verhaal van Dorus Rijkers en de pinas op Willemsoord. Het komt allemaal aan bod tijdens de nieuwe rondleidingen door de binnenstad van Den Helder, die vanaf 29 september worden georganiseerd door CityMarketing.

De eerste rondleiding start donderdag 29 september om 15:30 uur vanaf de Den Helder Experience Store (Spoorstraat 2). De gids van Citymarketing Den Helder neemt deelnemers graag mee en vertelt in 1,5 uur verhalen over het verleden, het heden en de toekomst van Den Helder.

De gratis rondleidingen zijn een onderdeel van het welkomstpakket voor nieuwe inwoners van de gemeente Den Helder. Elke laatste donderdag van de maand wordt een rondleiding georganiseerd en speciaal voor deze eerste rondleiding is het voor iedereen in Den Helder mogelijk om aan te sluiten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@citymarketingdenhelder.nl onder vermelding van ‘stadsrondleiding 29 september’.

Meer info is ook te vinden op www.denhelder.online

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button