Politiek

Openbare fractievergadering PvdA Hollands Kroon

Anna Paulowna – De eerstvolgende openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 5 oktober in MFA DE Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Aanvang 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom.

Wie de vergadering wil bijwonen wordt verzocht zich vooraf aan te melden en bij aankomst contact op te nemen met 0651370126, dit in verband met het openen van de deur. Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 13 oktober besproken worden. Vragen of onderwerpen om met de partij te bespreken? Aarzel niet en laat het weten.

In de openbare fractievergadering van 26 oktober bespreekt de fractie de raadsagenda van 3 november. Meer informatie is te vinden op hollandskroon.pvda.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button