Uitgaan

Indische Zondag op Hortus Overzee

Advertentie:

Het is zondag 27 oktober weer Selamat Makan, Indische Middag, op Hortus Overzee in de Helderse binnenstad. Een vervolg op het succesvolle Indische weekend vorig jaar.

Buiten kleurt de herfst de tuinen, binnen is de sfeer tropisch. In de sfeervol ingerichte themakas beleven bezoekers de geuren, kleuren, smaken en klanken van Indonesië. Er is de hele middag muziek, verzorgd door zanggroep Bunga Mas en de band Black Eyes.

Natuurlijk is een Indische middag niet compleet zonder lekker eten. Er worden authentieke Indische hapjes bereid en verkocht, zoals pastei, lemper, saté en spekkoek. Alle kassen en tuinen, inclusief de Japanse tuin, zijn deze zondag geopend, dus bij mooi herfstweer kan een prachtige wandeling worden gemaakt. En in de oude historische palmenkas die tegenwoordig een Indische sfeer uitstraalt vliegen rijstvogeltjes rond.

Met Salamat Makan eindigt het toeristische seizoen van Hortus Overzee. De Hortus is de komende maanden in het weekend gesloten, maar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur geopend. Selamat Makan zondag 27 oktober 12:00 – 17:00 uur. Entree €3,-. Hortus Overzee, Soembastraat 83 Den Helder www.hortusoverzee.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button