112

Meisje gewond bij aanrijding op zebrapad

Advertentie:

Bij een verkeersongeval op de Texelstroomlaan in Den Helder is dinsdagochtend een meisje door een bestelbus geschept. Dat gebeurde op het zebrapad ter hoogte van ’t Wijkhuis. De bestuurder van de bestelbus zag het overstekende meisje te laat en kon een aanrijding niet voorkomen. Ze kwam door de klap hard op het wegdek terecht.

Het slachtoffer hield aan het ongeluk onder meer een hoofdwond over. Ze is door twee ambulanceteams gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige gaf aan dat het een drukke oversteekplaats is: meerdere mensen stonden te wachten voor het zebrapad, waaronder een broertje en opa van het slachtoffer, zei een politieagent. Het verkeer is korte tijd gestremd geweest.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button