Hollands Kroon

Digitaal informatiepunt voor arbeidsmigranten

Advertentie:

Hollands Kroon – Er wonen en werken veel arbeidsmigranten in de gemeente Hollands Kroon. Omdat zij vaak bij aankomst de taal niet kennen, opent gemeente Hollands Kroon voor deze groep een informatiepunt op de website.

Dit informatiepunt is bedoeld om deze mensen kennis te laten maken met Nederland. Denk aan informatie over de Nederlandse cultuur, een cursus kunnen volgen om de Nederlandse taal te leren, wat hun rechten en plichten zijn, waar ze kunnen sporten en andere sociale activiteiten. Daarnaast zet de gemeente in op taalcursussen en het informeren van werkgevers en uitzendbureaus. Het informatiepunt wordt naar verwachting half november geopend.

Lees verder op de website van gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button