Hollands KroonJeugd

Hollands Kroon zoekt jongeren voor een Jeugdlintje

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon is weer op zoek naar jonge inwoners die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dit kunnen jongeren zijn die zich uitzonderlijk en belangeloos voor een langere tijd ergens voor hebben ingezet. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk bij een vereniging of stichting. Zij komen in aanmerking voor een jeugdlintje.

“Door het uitreiken van de jeugdlintjes laten we zien dat we trots zijn op onze jeugd en hun bijzondere prestaties en belangeloze inzet waarderen en stimuleren”, aldus de gemeente. Iemand nomineren kan door dit formulier in te vullen.

Het is mogelijk jongeren van 6 tot en met 18 jaar voor te dragen. Dit kan tot 1 december 2021. De jeugdlintjes worden uitgereikt door de burgemeester. Dat gebeurt tijdens de Lintjesregen op 26 april 2022.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button