Cultuur/NatuurDen Helder

Americana folk optreden Vanderveen en Kroonenberg in Zevenskoop Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Liefhebbers van folk en de americana-scène kunnen genieten van een mooie muziekmiddag met artiesten Ad Vanderveen en Philip Kroonenberg. Op 6 november doen ze op hun tour theater Rialto Zevenskoop boven het Forest Hotel aan. Voor liefhebbers van Neil Young en J.J. Cale is dit een middag die niet gemist mag worden. Oude en nieuwe songs worden afgewisseld met sappige verhalen.

Oude vrienden die elkaar uit het oog zijn verloren, elkaar jaren later weer ontmoeten en merken dat de muzikale klik er nog wel degelijk is. Dat is het geval met Ad Vanderveen en Philip Kroonenberg. Zij maakten in de jaren ’80 en ‘90 furore met de countryrock-band Personnel en mochten zelfs in de VS plaatopnamen maken. Zij kozen daarna hun eigen weg en waren ieder op hun eigen vlak succesvol: Ad met een gestage stroom kwalitatief hoogstaande singer-songwriterplaten (recentelijk Layaway), Philip kwam in 2019 met een ijzersterke comeback-cd Some More Time en (recentelijk) The Therapist. Vorig jaar besloten deze twee vertolkers van ‘s lands folk en americana-scène om de draad weer samen op te pakken.

Elke eerste zondagmiddag van de maand is er vanaf 14.30 uur live muziek in de sfeervolle foyer van cinema Zevenskoop onder de noemer “Muziekpodium Rialto Live”.

Locatie Cinema Zevenskoop (entree Forest Hotel)
Kaartverkoop aan de deur (pin only) entree € 12,50
Deur open om 14.00 uur
Aanvang optreden 14.30 uur
Einde optreden ca. 16.30 uur

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button