Den Helder

Sint en Kerstman kunnen wat hulp gebruiken

Advertentie:

Julianadorp – De pepernoten liggen al geruime tijd in de winkel en ook Sinterklaas heeft al het Hoofdkwartier Sint en Kerstman ingeschakeld om alle bezoeken te regelen. Wat extra hulp kan het hoofdkwartier zeker gebruiken, want het belooft een druk jaar te worden.

De organisatie heeft het dit jaar niet alleen druk met huisbezoeken, maar ook met visites aan scholen, verenigingen en bedrijven. Ook aan enkele intochten verlenen ze medewerking. “Hiervoor zoeken wij jongens en meisjes van 14 jaar of ouder die de sint willen helpen als hulppiet. Wie 18 jaar of ouder is moet wel een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) overleggen. Dat is, zoals het in de volksmond heet, een bewijs van goed gedrag.”

Het Hoofdkwartier is gevestigd in Julianadorp, maar voor wie woonachtig is in Den Helder kan vervoer geregeld worden. Wie nieuw is als hulpje gaat de eerste paar keer met een ervaren piet mee.

Interesse? Neem contact op via info@hsk-hoofdkwartier.nl of telefonisch via 06-50568880. www.hsk-hoofdkwartier.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button