Uitgaan

Geen ‘Anna’ maar ABBA Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – Liefhebbers van Björn, Benny, Agnetha en ‘dancing queen’ Frida (Anni-Frid, Prinses Reuss, Gravin van Plauen) kunnen binnenkort weer helemaal los gaan. De naam Anna Paulowna wordt zaterdag 28 oktober ingeruild voor ABBA Paulowna.

Wat op de Polderse Kermis bij een vriendengroep is ontstaan en inmiddels drie jaar zijn naam heeft gezet, krijgt nu dan eindelijk zijn eigen avond in Het Wapen van Holland. De organisatie pakt goed, gezellig en groots uit met één van de toonaangevende ABBA Tribute-bands van ons land: de ABBA-Experience. De ABBA-Experience is Anna Paulowna waardig want enkele leden hebben de Polderse Kermis in de jaren bezocht dat ze werkten bij een bollenkweker in de regio. Ze vinden het prachtig dat ze nu met hun hele band terugkeren naar de polder. Deze topband komt sowieso een concert geven van twee keer een uur en zal de zaal zeker op zijn kop zetten met de grootste ABBA-hits. Helemaal live met ook ruim mogelijkheid tot improvisatie.

Het plezier zal er vanaf spatten en het publiek wordt er volledig in meegenomen. De beste manier om the age of glitter rock te (her)beleven. De avond is geheel in 70’s en 80’s muziek gehuld en in de zaal komt een grote verlichte dansvloer te liggen. Laat de Dancing Queen (of King) maar in je los. De Dansvloer is de hele avond van het publiek, want ook dj’s Björny and Bernny zorgen voor de verdere invulling van de grootste disco, pop en rock hits. Björny and Bernny zijn een speciaal polders gelegenheids-dj-duo want normaal gaan ze als Pieter van Ree en Marcel Meijer door het leven. Een groot muziekhart en de Radio Tsarina-geschiedenis heeft ze weer samengebracht. Ze zijn al druk bezig met het uitzoeken van de beste 70’s en 80’s hits waar de mensen op los kunnen gaan naast al die grote ABBA-hits.

De kaartverkoop is in volle gang, mis het niet. Meer informatie en online kaartverkoop via:
Hetwapenvanholland.nl/evenement/abba-paulowna

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button