Hollands Kroon

Alle stoelen draaien voor Fleur

Advertentie:

Hoeveel stoelen zouden er draaien voor Fleur Raateland tijdens de blind auditions van The Voice of Holland? Alle vier, zo bleek vrijdag. De nog jonge zangeres uit Anna Paulowna is een ronde verder, naar ’the battles’.

Ze zong “You Oughta know” en begeleidde zichzelf op piano. Al vrij snel draaiden Lil Kleine en Waylon hun stoel om, even later gevolgd door Ali B. Anouk had nog even nodig, maar ging uiteindelijk ook overstag. “Maak een keuze waar jij je het prettigst bij voelt”, zei Lil Kleine. De vier coaches hoopten allemaal op Fleur als pupil, maar ze koos uiteindelijk voor Anouk. “Vooraf had ik er al over nagedacht en een andere keuze, maar nu ligt mijn gevoel toch het meeste bij Anouk.”

Fleur zit in het derde jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waarmee ze op grote evenementen en locaties heeft mogen optreden, zoals Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en bij de radio op NPO5.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button