Den Helder

Uitdaging regelt tablets voor basketbalvereniging en Dierenambulance

De Helderse Uitdaging heeft weer een mooie match kunnen maken. De organisatie kreeg een vraag van Dames Basketbalvereniging Den Helder. Ze waren op zoek naar twee tablets. Tegenwoordig is het tijdens de wedstrijden namelijk verplicht om de scores, fouten et cetera digitaal bij te houden in een bondsapp. Dit mag niet meer op papier. Om dit op de twee velden waar de jeugd speelt tegelijkertijd te kunnen, zijn twee tablets nodig.

Op de oproep via social media regeerde Luciana Bena Brandini van PZ Assist. Zij had twee tablets waar ze niets meer mee deed en die mocht de Helderse Uitdaging ophalen. Van die twee bleek er één geschikt voor de basketbalvereniging. Via matchgroeplid Michael van Alderwegen werd ook de tweede tablet nog geregeld.

Dierenambulance
Toen was er ineens een tablet over. Die mocht de Helderse Uitdaging als aanbod uitzetten. Dat de vraag naar tablets bij verenigingen en stichtingen hoog is bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Liefst acht organisaties reageerden op het aanbod van de tablet. De matchgroep heeft uiteindelijk gestemd naar welke organisatie de tablet ging en dat is de Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon geworden.

Beide organisaties zijn ontzettend blij met de tablets die PZ Assist beschikbaar heeft gesteld! Ook een vraag voor vereniging of stichting? Ga naar www.helderseuitdaging.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button