Den HelderZakelijk

Wordt De Schepper IJssalon van het Jaar?

IJssalon de Schepper uit Julianadorp is in de race om ijssalon van het jaar te worden. Er is een spannende strijd gaande tussen de verschillende ijsjesmakers in Noord-Holland. Een vakjury kiest uiteindelijk uit alle winnaars van de provincies de landelijke winnaar. Op deze link kan een stem worden uitgebracht, dit kan nog tot en met 25 november 2019.

Eigenaar Peter Boekestein vertelt dat ze zijn genomineerd omdat ze één van de bekendere ijssalons van de provincie zijn. “Daar zijn we trots op en het is leuk te zien hoe het leeft onder onze klanten”, aldus Boekestein. “Mochten we winnen, dan houden we bij de opening van het seizoen, ergens in maart, een groot feest!”

Ambachtelijk
De plaatselijke schepper van de koude lekkernij schept ze zelf ook. Het ijs wordt ambachtelijk gemaakt in de open ijskeuken en daarbij wordt gewerkt met onder meer vers fruit, versgeperste sappen, verse vanille, melk, room en suiker. Het menu telt een aantal vaste smaken, maar er wordt ook veel geëxperimenteerd met andere smaken die tijdelijk worden aangeboden. En mis je een smaakje? Suggesties mogen op de Facebookpagina van de IJssalon ingebracht worden.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button