Hollands Kroon

Weer corona in Molenweid, ook in De Trambaan

Advertentie:

Wieringerwaard – Voor de derde keer is in zorginstelling Molenweid corona gesignaleerd. Nu betreft het een uitbraak bij meerdere personen.

De besmettingen betreffen zowel medewerkers als bewoners. De besmette medewerkers zijn direct thuis in isolatie gegaan. Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, geldt voor alle bewoners dat zij in persoonsisolatie gaan. Dit betekent dat de bewoners zoveel mogelijk op het appartement dienen te blijven.

Bezoek is nog toegestaan tot maximaal 1 persoon per dag. Er wordt verzocht om zelf handschoenen mee te nemen. Een medisch mondmasker en een halterschort wordt bij de ingang verstrekt. Wie geen handschoenen heeft, kan deze bij de ingang pakken. “Vanzelfsprekend zijn we de komende dagen extra alert op klachten. Daarnaast worden alle cliënten en medewerkers de komende dagen preventief getest”, aldus de teamleiders van Molenweid.

Op de website van Woonzorggroep Samen staat dat er op drie plaatsen sprake is van een uitbraak. Dit betreft afdeling Avendorp en revalidatie-afdeling ’t Hoog 2 in Magnushof te Schagen en KSW De Trambaan te Nieuwe Niedorp.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button