Den Helder

Werkzaamheden aan fietspad naast Foreestweg

Den Helder – In opdracht van de gemeente Den Helder gaat D. van der Steen BV het fietspad naast de Foreestweg vernieuwen. Het betreft het fietspad aan de zijde van De Keizerskroon tussen huisnummer 10 en de toegang naar Landal Ooghduyne. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden van woensdag 2 december 7.00 uur tot en met woensdag 9 december 17.00 uur.

Fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid over het fietspad aan de overkant. De hoofdingang Landal en ingang Keizerskroon zijn beperkt bereikbaar tijdens asfalteren op 8 december.

D. Van der Steen BV gaan zijn uiterste best doen om de overlast tot een minimum te beperken. Wanneer bewoners in te buurt toch overlast ervaren kunnen zij contact opnemen met de uitvoerder Cees Reijne via 06-51496255. Dit is ook het nummer waarnaar gebeld kan worden voor meer informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button