Den HelderUitgaanZakelijk

Bedrijvenmarkt koppelt werkzoekenden aan werkgevers in Den Helder

Den Helder – Werkzoekenden in de omgeving Den Helder kunnen op twee zaterdagen (26 november en 10 december) terecht in de Experience Store in Den Helder voor een Bedrijvenmarkt. Hier zijn verschillende werkgevers uit de gemeente aanwezig, die graag vertellen over de arbeidsmogelijkheden in hun organisatie.

Er is veel vraag naar werk in de gemeente Den Helder. In de maritieme, technische en energiesector is veel werk, maar er is ook veel vraag naar zorg-, horeca en onderwijspersoneel. Op de eerste zaterdag zijn in ieder geval de Koninklijke Marine, Stichting Kinderopvang Den Helder, Scholen aan Zee en Witkamp Dienstverleners aanwezig. Het initiatief is in het leven geroepen om het contact tussen werkzoekenden en werkgevers te vereenvoudigen.

De Bedrijvenmarkt vindt plaats op 26 november en 10 december, van 13 tot 16 uur. Locatie is Experience Store Den Helder, aan de Spoorstraat 2. Aanmelden is niet nodig.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button