Uitgaan

Zangkoor Mescalanza samen met Silver Lining in de Keesschuur

Anna Paulowna – Zangkoor Mescalanza uit Julianadorp treedt op in de Keesschuur in Anna Paulowna, samen met de band Silver Lining uit Obdam. Mescalanza betekent mengelmoes en deze naam is gekozen, omdat zowel de leden als het repertoire een mengelmoes is. Er worden liederen gezongen vanaf het jaar 900 tot heden, van klassiek tot pop.

In 2019 bestond het koor vijfentwintig jaar en dit werd gevierd met een lustrumoptreden in de Morgensterkerk. Corona gooide daarna roet in het eten, er kon niet worden gerepeteerd of opgetreden. Onder de bezielende leiding van de interim dirigente Marianne Rijnders en met begeleiding van pianist Dick Laan werd begin dit jaar de draad weer opgepakt en kon er weer worden gezongen.

Silver Lining is een groep enthousiaste muzikanten die covers van zowel oude als nieuwe popliedjes ten gehore brengt. De band bestaat uit twee zangeressen, een gitarist, bassist en toetsenist. De bandleden zingen en spelen met heel veel plezier muziek die het publiek gegarandeerd zal herkennen en waarderen.

Nieuwe leden gezocht
Mescalanza is op zoek naar nieuwe leden. Informatie is te vinden op de website. Er wordt gerepeteerd op de donderdagavond in de De Stek in Julianadorp, Middelzand 3502. Een mail sturen kan ook naar mescalanza@gmail.com.

Het concert is op zondag 27 november en begint om 14:00 uur. Het atelier gaat open om 13:00 uur. Adres Middenweg 9b Anna Paulowna. De toegang is vrij. Bezoekers worden verzocht om te parkeren bij de begraafplaats op vijf minuten loopafstand.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button