JeugdUitgaan

Winterdag bij de Helderse Vallei

Adverentie
De dames van Blitzz maken er weer een feestje van (DHfoto)

Heel druk was het niet, maar wel supergezellig. Zondag, bij de eerste Winterdag georganiseerd door de Helderse Vallei. Er was van alles te doen en te beleven en natuurlijk ook te proeven. De levende kerststal was weer present, waar Maria met het kerstkindje te bewonderden was tussen de schapen en ezel Marietje. De dames van Blitzz en Triade Vocalgroup Dicht bij C zorgden voor een gezellige kerstsfeer.

Als vanouds konden de kinderen op een heus kampvuur broodjes bakken of popcorn poffen. Een rondje op de paarden Paddy en Shadow was ook weer één van de favoriete onderdelen bij de kinderen. Voor de dieren konden feestelijke wintertaartjes voor de boerderijdieren gemaakt worden. Binnen werd wol gesponnen en kon een heerlijke versgebakken wafel gescoord worden. Ook aan de vogeltjes was gedacht, een pindaslinger of een pindakaas dennenappel kon gemaakt worden voor de hongerige verenvriendjes.

Een rondje op Paddy en Shadow is altijd leuk! (DHfoto)
Triade Vocalgroup Dicht bij C bracht de kerstsfeer er lekker in (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button