112

Drie aanhoudingen voor inbraak bij apotheek

Den Helder – De politie heeft dinsdagochtend drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een inbraak. Rond 05.00 uur kwam via een oplettende getuige de melding dat werd ingebroken bij een apotheek in de Beatrixstraat. Een drietal personen had een groot gat in het raam gemaakt, waarna ze naar binnen waren gegaan.

Tijdens het aanrijden zagen de agenten het drietal lopen op de Gravenstraat. Bij het zien van de politie ging het drietal er rennend vandoor, waarna een korte achtervolging ontstond. De verdachten renden een steeg in en klommen via een aantal schuttingen van achtertuin naar achtertuin.

Een van de verdachten kon snel worden aangehouden. De andere twee probeerden nog steeds weg te komen. Een agent was op een schuurdak geklommen, waardoor hij de verdachten in een achtertuin zag, waar ze zich in een schuurtje probeerden te verstoppen. Met behulp van een diensthond zijn de twee mannen uit het schuurtje gehaald en aangehouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button