Hollands Kroon

Groene warmte in Hollands Kroon

Hollands Kroon – Om klimaatverandering tegen te gaan, stapt heel Nederland in 2050 over van aardgas op schone energiebronnen. Ook Hollands Kroon gaat over op groene warmte. Met 50 inwoners uit Hollands Kroon gingen zij hierover digitaal in gesprek.

Op maandag 23 november ging gemeente Hollands Kroon digitaal met inwoners in gesprek over groene warmte. Het was een avond vol informatie en praktische tips. Wethouder Theo Merskers informeerde over de noodzaak van deze grote overstap. Daarna werd er in drie subsessie dieper ingegaan op verschillende onderwerpen.

De onderwerpen waren onder andere duurzame warmte in Hollands Kroon, onderzoekers van Witteveen & Bosch gingen het gesprek aan over de mogelijkheden van groene warmte in de gemeente en informatie over het pad dat Hollands Kroon en inwoners gaan bewandelen.

Videoverslag
Wie de avond heeft gemist, maar toch nieuwsgierig is, kan het videoverslag online terug te kijken.

Inwoners met verdere ideeën over groene warmte in Hollands Kroon kunnen een mail sturen naar duurzaam@hollandskroon.nl. Of voor meer informatie kijken op denkmee.hollandskroon.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button