Sport

House of dance knallend het jaar uit met een kampioenschap

Den Helder – Ondanks dat de dansschool gesloten is vanwege de Lockdown sluit House of Dance het jaar goed af. Tijdens de online wedstrijd van Dutch Dance Sports wist het team 2Hard2Handle in de categorie Hiphop formations junior international de derde plaats te behalen. Het team 2Crew4You heeft tijdens deze wedstrijd de categorie Hiphop formations adults international de vierde plaats weten te bereiken.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg was wisten beide teams afgelopen zondag zich wederom bij de hoogste regionen te plaatsen. Tijdens de online wedstrijd van Udo Benelux is het team 2Crew4You zelfs in de categorie Over 18 Intermediate/ Advanced kampioen geworden! Het team 2Hard2Handle wist nu een vierde plaats te veroveren.

De online wedstrijden, wat nu op dit moment de enige manier is om een danswedstrijd te organiseren, hebben beide teams, ondanks de Lockdown nog steeds goed weten te motiveren. De opnames voor deze wedstrijden werden gehouden in de Stadshal van Theater de Kampanje

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button