Den HelderZakelijk

‘Smaakvolle samenwerking’ tussen Jumbo Kooistra en Bakkerij Dunselman

Advertentie:

Julianadorp – Jumbo Kooistra Julianadorp en Bakkerij Dunselman bundelen vanaf maandag 22 april hun krachten om Jumbo klanten te voorzien van de lekkerste bakkersproducten. Dat hebben beide bedrijven donderdag bekendgemaakt.

Bakkerij Dunselman staat in de regio al meer dan 160 jaar bekend om haar ambachtelijke producten. “Voor ons is dit een logische stap”, zegt Barry Dunselman. “Jumbo Kooistra is, net als wij, een familiebedrijf en deelt dezelfde kernwaarden. Lokale betrokkenheid, service en kwaliteit staan voorop, hierdoor was er direct een klik. Door deze samenwerking bereiken we een breder publiek en spelen we in op de winkelbehoeften van de consument.”

Jan Chris van Jumbo Kooistra deelt zijn enthousiasme over deze nieuwe samenwerking: “Het assortiment van Dunselman is echt van toegevoegde waarde op ons huidige assortiment. Het stelt ons in staat klanten te verrassen met kwalitatief hoogwaardige producten van dé lokale bakker. Daarnaast sluit onze samenwerking perfect aan bij onze visie op lokale betrokkenheid.”

Vanaf maandag zijn voornamelijk de banketproducten zoals aardbeisloffen, Wieringer Jodenkoeken, pindarotsen en gebak van Bakkerij Dunselman verkrijgbaar bij Jumbo Kooistra in Julianadorp. Om de start van deze samenwerking te vieren is maandag 22 april de Dunselman boterkoek in de aanbieding.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button