Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

KBO Kerstviering op Regio Noordkop TV

De jaarlijkse kerstviering van de Katholieke Bond voor Ouderen kan dit jaar geen doorgang vinden op de gebruikelijke wijze. Daarom is de viering vooraf opgenomen in schouwburg De Kampanje. Regio Noordkop TV zendt de viering de komende dagen uit, zodat iedereen er van kan genieten.

Het kerstprogramma begint met het herdenken van alle KBO-leden die het afgelopen jaar zijn overleden. Het thema van de viering is “Hopend op andere tijden” en uiteraard ontbreken de traditionele kerstliedjes ook niet. De uitzending duurt ongeveer 51 minuten.

De viering wordt verzorgd door Marijke Verbeek en Nel Donkers en er is muziek van Evelien van Leeuwen en Jet Karsten. De uitzending is op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 december, steeds om 11.00 uur. Regio Noordkop TV is bij Ziggo te vinden onder kanaal 41 en bij KPN op kanaal 1463. Klik hier voor alle overige frequenties. Online kijken is ook mogelijk, klik daarvoor op deze link.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button