Den HelderZakelijk

Jumbo bevestigt: nieuwe winkel in De Riepel

Julianadorp – Het was eigenlijk al bekend, maar het nieuws is nu ook officieel bevestigd: Jumbo Kooistra opent in het voorjaar van 2022 de deuren van haar nieuwe winkel in winkelcentrum de Riepel aan de Schoolweg in Julianadorp. De nieuwe Jumbo Kooistra winkel wordt de eerste Jumbo in de gemeente Den Helder.

“Inwoners van Julianadorp en omgeving hebben hier straks volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Bovendien kunnen klanten er profiteren van de succesvolle Jumbo formule: een groot assortiment, de beste service én de producten zijn euro’s goedkoper”, zo laat Jumbo weten.

De winkel draagt straks de vlag van Jumbo Kooistra. Familie Kooistra is een Friese ondernemersfamilie die in het noorden van Nederland reeds tien Jumbo Kooistra vestigingen heeft, waaronder een winkel in Schagen. Jumbo Kooistra is een trotse zelfstandige food-organisatie waar plezier, passie en ‘samen’ voorop staan. “Het bezoek aan een supermarkt moet naar onze overtuiging een beleving zijn. Wie zich graag laat verrassen, kan uitgebreid door de winkel struinen. Een bezoek aan onze supermarkten moet een uitje zijn”, aldus Erik Kooistra, directeur van Jumbo Kooistra Supermarkten.

Zekerheden
Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant. Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Jumbo zet graag een stapje extra. “In alle Jumbo Kooistra winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd. Wij kunnen ons als familiebedrijf enorm vinden in deze waarden,” vertelt Erik Kooistra. Door de klant altijd centraal te zetten is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Kijk voor meer informatie www.jumbokooistra.nl.

De nieuwe Jumbo Kooistra winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne gaat binnenkort van start via www.jobs.jumbo.com en via de Linkedin pagina van Jumbo Kooistra.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button