Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Kerstvieringen op Regio Noordkop TV

Dit jaar geen fysieke kerstfeesten in kerk, theater of buurthuis, maar gelukkig wordt wel kerst gevierd op Regio Noordkop TV. Op 24, 25 en 26 december zijn twee vooraf opgenomen kerstvieringen te zien.

De Katholieke Bond van Ouderen houdt elk jaar een kerstviering voor de leden, maar net als in 2020 kon die ook dit jaar niet plaatsvinden. Daarom is voor het tweede jaar op rij de lokale streekomroep ingeschakeld. De viering is onlangs opgenomen in de serre van restaurant Stoom en wordt uitgezonden op 24, 25 en 26 december, telkens om 11.00 uur. Marijke Verbeek gaat voor in de viering, die “Kerstmis een zachte droom” als thema heeft.

Om 21.00 uur ’s avonds is op genoemde dagen een viering te zien vanuit de Witte Kerk in Groet, de Dorpskerk in Schoorl, de Ruïnekerk in Oude Niedorp en de Fenixkerk te Nieuwe Niedorp. Aan de speciale dienst wordt meegewerkt door de predikanten van Schoorl / Groet (Lettie Oosterhof) en Oude & Nieuwe Niedorp (Fokko F. Omta). Ook wordt er gezongen door koorleden van het Koor Chantous te Schoorl.

Regio Noordkop TV is bij Ziggo te zien op kanaal 41, bij KPN op 1463. Alle overige frequenties vindt u hier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button