Hollands Kroon

Stichting Dupla ontvangt gulle gift € 400,00 van Senioren Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Stichting Dupla heeft van de Senioren Hollands Kroon een donatie van 400 euro ontvangen. Dupla biedt meervoudig gehandicapte kinderen en volwassen de mogelijkheid te genieten en te ontspannen op de ruggen van paarden. Iets wat voor hun een hele fijne beleving is, zeker omdat zij meestal rolstoel gebonden zijn en vaak geen of weinig beheersing hebben over hun spieren.

Dit is mogelijk door het huifbed, waarop de cliënten kunnen liggen en waaronder twee pony’s lopen. Door de warmte en de cadans van de beweging van de pony’s worden de cliënten gemasseerd en dit leidt tot een grote mate van ontspanning. “Het huifbedrijden is niet alleen leuk voor onze cliënten, maar zorgt ook voor een betere doorbloeding en vermindert hun stijve spieren”, laat een woordvoerder van Dupla weten. “We doen dit in de prachtige accommodatie in Barsingerhorn en rijden ook op locatie in Noord-Holland.”

Dupla probeert dit alles mogelijk te maken tegen lage kosten en ze doen dit dan ook met veel geweldige vrijwilligers en door middel van sponsoring. “Wij zijn nog op zoek naar bedrijven die via reclamedoeken ons willen ondersteunen. Wie ons wil bijstaan door middel van sponsoring of als vrijwilliger, kan contact opnemen met Stefke Kroone. Dat kan via tel. 0637683682.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button