Slechte avond voor DWOW

Wieringerwerf – De vrouwen van DWOW verloren in de zaal met 4-0 van Zwolle. Het was een sombere vrijdag herfstavond, die snel vergeten kan worden.
Trainer Gert Jan Schipper zag in de eerste helft al snel dat zijn team in de problemen kwam: “het enige positieve is dat we wel kansen hebben gehad. De hele wedstrijd zijn we slordig in balbezit geweest.”

Door persoonlijke fouten kon het al snel 2-0 worden, het zou ook de ruststand worden. In de tweede helft werd het DWOW al snel duidelijk dat het deze keer niet zo lukken succesvol te zijn. Te makkelijk kon de thuisploeg nog twee keer scoren. Schipper was na afloop snel klaar met zijn commentaar.: “veel meiden waren er niet bij door vakantie en beachsoccer in Portugal. De volgende wedstrijd moeten we weer ons echte gezicht laten zien.”

En dat is op vrijdagavond 13 oktober uit tegen koploper FC Marlene.