Den Helder

Plak en win een arrangement tijdens Sail Den Helder 2023

Advertentie:

Den Helder – Tijdens Sail Den Helder 2023 worden er verschillende arrangementen aangeboden op diverse schepen voor zowel bedrijven als particulieren. Vaar door de haven van Den Helder aan boord van een motor- of directieschip, een stoomsleepboot of een luxe authentiek zeilschip en bekijk de overige schepen vanaf een andere kant onder het genot van een hapje en een drankje. Een leuke ervaring om Sail Den Helder 2023 nog specialer te maken!

De zakelijke arrangementen zijn al een tijdje beschikbaar, maar vanaf nu kunnen ook de particuliere arrangementen geboekt worden via de website! Om dit te vieren geeft Sail Den Helder gedurende de maand januari drie keer een particulier arrangement voor twee personen weg middels een winactie.

Deelname aan de winactie
Vanaf 24 december kunnen er in de Den Helder Experience Store Sail Den Helder stickers worden opgehaald. Plak deze sticker op de achterkant van de auto en zorg dat hij duidelijk zichtbaar is. Eind januari zullen er drie personen in de gemeenten Den Helder, Texel en Hollands Kroon op pad gaan om elk een auto met een sticker te fotograferen. Deze worden vervolgens, uiteraard zonder kenteken, op de Facebook- en Instagrampagina van Sail Den Helder geplaatst inclusief de datum en plaats en waar de auto geparkeerd stond.

De winnaars hebben 24 uur de tijd om te reageren onder het bericht. Gebeurt dit niet, dan wordt er een nieuwe winnaar uitgezocht. Houd dus goed de Facebook en Instagram van Sail Den Helder in de gaten! De gelukkige winnaars krijgen een arrangement voor 2 personen tijdens Sail Den Helder 2023 ter waarde van €138.-.

De actie loopt tot eind januari 2023 en de stickers kunnen gedurende de hele maand december en januari worden opgehaald en opgeplakt. Let wel op: er is een beperkt aantal stickers beschikbaar. Op=Op. Kijk voor alle beschikbare arrangementen op de website www.saildenhelder.nl/arrangementen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button