Hollands Kroon

Voedselbank en Stichting Present ontvangen €1.500,- van medewerkers gemeente 

Advertentie:

Hollands Kroon – De medewerkers van de gemeente hebben een deel van hun kerstpakket geschonken aan de Voedselbank Kop van Noord-Holland en aan Stichting Present Hollands Kroon. Wethouder Mary van Gent overhandigde op woensdag 21 december een cheque van elk € 1.500,- aan vertegenwoordigers van beide organisaties.

Het aangeboden bedrag is de donatie van de medewerkers van de gemeente. Jaarlijks doneren zij een gedeelte of het hele bedrag van hun kerstpakket aan een goed doel. Niet zomaar een goed doel, het moet actief zijn in Hollands Kroon of omgeving. Dit jaar is dat de Voedselbank Kop van Noord-Holland en stichting Present Hollands Kroon. In totaal hebben de medewerkers € 3.000,- geschonken. Dit bedrag wordt verdeeld over beide organisaties.

Over de goede doelen
De Voedselbank is een voorziening voor mensen die tijdelijk te weinig geld hebben om voldoende boodschappen te doen. Wekelijks delen zij 160 voedselpakketen uit aan inwoners van Hollands Kroon en Schagen. Stichting Present Hollands Kroon slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en zij die hulp kunnen gebruiken. Zo helpen zij dat mensen meer naar elkaar omkijken. Het is namelijk ontzettend waardevol om samen of individueel een ander te ontmoeten en te helpen.

Locoburgemeester Mary van Gent overhandigt de cheque aan meneer Vlaming van de Voedselbank.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button