Den Helder

WOB-verzoek rond stadhuis Willemsoord

Advertentie:

Den Helder – Jop Roggeveen, voorzitter van de Belangenvereniging Visbuurt, heeft bij de gemeente een WOB-verzoek ingediend met betrekking tot het stadhuis op Willemsoord. Roggeveen kan naar eigen zeggen “niet anders” dan een beroep te doen op de Wet Openbaarheid van Bestuur, omdat de gemeente de vereniging weigerde te horen na eerder ingediende bezwaarschriften. De vragen waar via de WOB duidelijkheid op moet komen:

1) Op welke datum nodigt u de burger en rechtspersonen uit om hun zienswijzen te doen toekomen, dit in de ruimste zin, betreffende de bouw van een stadhuis op de O.R.W “Willemsoord”.

2) Welke contracten zijn er tot nu toe door de gemeente Den Helder afgesloten om tot de vestiging te komen van het stadhuis op Willemsoord.

3) Alle andere activiteiten welke de gemeente verricht om tot de vestiging van het stadhuis op de ORW Willemsoord te komen

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button