Hollands Kroon

Afval gedumpt op Lutjestrand

Westerland – Wederom is op het surfstrandje in Westerland een hoop afval gedumpt. Een wandelaar vond zaterdagmorgen tussen het strand en de parkeerplaats een berg afval die in de nacht van vrijdag op zaterdag is achtergelaten.

Volgens omwonenden reden er vrijdagavond enkele auto’s met veel kabaal over Westerland. Het blijkt vooral jeugd te zijn die zich in de nachtelijke uren nogal misdraagt op het Lutjestrand.

Tussen het afval zitten papieren met namen er op. De gemeente weet van deze misdragingen en dit heeft ook hun aandacht. De komende tijd zal het wel rustig zijn, omdat de regering een avondklok heeft ingezet. Wie desondanks in de avond of nacht iets opvallends ziet in de buurt van het Lutjestrand, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button