Den HelderVideo

Matige opkomst bij demonstratie tegen avondklok (video)

Den Helder – Alles was keurig geregeld. De gemeente had een vergunning afgegeven, politie was op de hoogte en de organisatie had potentiële deelnemers vooraf nadrukkelijk gewezen op de regels. Geen fakkels, geen geweld, afstand houden, et cetera.

Via social media waren mensen opgeroepen deel te nemen en dus stond niets een succesvolle demonstratie tegen de avondklok in de weg.

Rond half twee verzamelden de eersten zich op Willemsoord in Den Helder, maar druk werd het niet. De opkomst viel met hooguit een man of tien tegen. Waarom blijft gissen, want niemand van de groep was bereid voor de camera een toelichting te geven. Na enige tijd keerden de demonstranten weer huiswaarts.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button