Den Helder

Lizzy niet terug naar Puerto Rico, Miss World kiest andere finalisten

Julianadorp – De Helderse Lizzy Dobbe zal niet de nieuwe Miss World worden. De Miss Nederland uit Julianadorp hoeft in maart niet terug te keren in Puerto Rico, waar in december de finale werd geannuleerd vanwege corona. Oorspronkelijk zouden alle deelnemers in maart opnieuw deelnamen aan de finale, maar de wereldwijde organisatie heeft inmiddels anders besloten.

In december zouden nog 97 landen vertegenwoordigd zijn bij de finale, maar nu is bekendgemaakt dat er voor maart veertig vrouwen zijn gekozen die bij de tweede poging alsnog mee mogen doen aan de finale. Lizzy zit hier niet bij. De finale van Miss World is op 16 maart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button