Hollands KroonNieuws

Glasvezelcampagne in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – DELTA Netwerk is een campagne gestart voor de aanleg van een glasvezelnet in Anna Paulowna. Als 20 procent van de inwoners instemt met de aanleg van glasvezel en een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders, krijgt ook Anna Paulowna toegang tot glasvezel.

Om Anna Paulowna te voorzien van snel en stabiel internet, heeft gemeente Hollands Kroon na een openbare selectieprocedure gekozen een samenwerking aan te gaan met DELTA Netwerk. Zij starten nu met een campagne, met als doel dat 20% van de inwoners zich aansluit bij een aanbieder van glasvezel. De uiterlijke aanmelddatum is 19 april. Inwoners die aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden per brief geïnformeerd over de campagne.

Projectleider Sonja Jansma is erg blij met de glasvezelcampagne: “Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactieve tv kijken, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt steeds gebruikelijker. Ik zie de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien.”

Informatieavonden
Om de bewoners van Anna Paulowna verder in te lichten over de voordelen van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden:

  • Woensdag 15 februari bij Polderiei, Molenvaart 253, Anna Paulowna
  • Dinsdag 21 februari bij SV Kleine Sluis complex, Sportpark Kleine Sluis 2-3, Anna Paulowna

De inloop van de informatieavonden is om 19:00 uur. De presentatie start om 19:30 uur. Ook is er een online informatieavond. Deze vindt op 22 februari om 19:30 uur plaats. Meer informatie en aanmelden voor de online informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button