Hollands Kroon

Meepraten over de toekomst van Den Oever

Den Oever – Gemeente Hollands Kroon nodigt mensen uit woensdagavond 25 januari mee te komen praten over de toekomst van Den Oever. In het Vikingschip is van 20:00 tot 22:00 uur een bijeenkomst.

“Wij willen dan graag met u in gesprek gaan,” vertelt wethouder Robert Leever op de website van gemeente Hollands Kroon. “En een begin maken voor de toekomst van Den Oever. We horen graag van u wat aandacht verdient en waar we een start mee kunnen maken.”

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de visserij van Den Oever besproken. De onzekerheid in deze sector, samen met andere vele ontwikkelingen zijn aanleiding voor een onderzoek naar de toekomst van de haven. Hollands Kroon geeft aan graag in gesprek te gaan met inwoners van de gemeente.

‘Knokken voor die visserij’
Vrijdag 20 januari was er al een bijeenkomst met de visserijsector. Leever vertelt daar het volgende over: “De visserij heeft het moeilijk maar we hebben ook met vissers gesproken die hoop hebben voor de toekomst. En waarbij we ook samen moeten knokken voor die visserij. Want dat is wat de haven draagt.”

Geïnteresseerden voor de bijeenkomst kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier op de website van Hollands Kroon.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button