Sport

Dozy wint met 5-1 van Scylla

Advertentie:

Den Helder – De tafeltennissters van Dozy hebben zaterdag met 5-1 gewonnen van Scylla. Het had 6-0 kunnen worden, want Zhang speelde de laatste wedstrijd tegen een jonge speelster van Scylla. De service van Zhang werd echter enkele keren afgekeurd en soms ook op belangrijke momenten in de wedstrijd raakte ze een paar punten kwijt door haar service.

Volgens de scheidsrechter gooide ze de bal niet hoog genoeg… “Heel raar, want bij andere wedstrijden wordt Zhang niet aangesproken door de andere scheidsrechters”, aldus Ana Gogorita. “Ze raakte geïrriteerd daarover en ging ook steeds minder spelen en kon zich niet meer goed concentreren. Behalve de laatste wedstrijd van Zhang was het goed gegaan. Goede wedstrijden gespeeld en ook knap van Yoeke dat ze allebei haar wedstrijden won.”

Gogorita heeft zelf besloten dit jaar niet mee te doen met NK (29 feb. tot en met 1 maart in Zwolle), “omdat ik momenteel niet fit genoeg ben om mee te doen. Jammer!”. De volgende wedstrijd is op 14 maart weer thuis tegen Vriendenschaar 1.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button