Uitgaan

Lentetuin netwerkavond met Bram Moszkowicz

Adverentie

Breezand – De Ondernemersvereniging Anna Paulowna en omstreken presenteert op donderdagavond 27 februari een publiekstrekker van formaat, als niemand minder dan Bram Moszkowicz zijn opwachting maakt. In Breezand vertelt de mediagenieke jurist aan de hand van presentator Eddy van der Ley over pieken, dalen, levenslessen en ondernemerschap.

Hij was het zondagskind van de Nederlandse strafadvocatuur. Bestierde als ondernemer een succesvol advocatenkantoor aan de Amsterdamse Herengracht. Had cliƫnten als PVV-leider Geert Wilders, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, de vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra, criminelen als Heineken-ontvoerders Cor van Hout (eveneens vermoord) en Willem Holleeder, maar ook pakweg celeb Patty Brard en topvoetballer Robin van Persie.

Ook in Breezand is hij een opvallende, uitgesproken verschijning. De ex-topadvocaat vertelt over facetten als veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Hoe gaat hij daar mee om? Welke levenslessen heeft hij uit de voorbije, turbulente periode getrokken? Verder kan het publiek zich volop in het gesprek mengen. Moszkowicz, die in maart hoort of hij zij ambt van strafadvocaat weer kan oppakken, beantwoordt zonder remmingen vragen van de aanwezigen. En na afloop is er een Meet & Greet.

Ondernemer in de Noordkop? Aanmelden kan tot en met maandag 24 februari via ondernemersavond.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button