Den HelderPolitiek

Doe kandidaat-Kamerlid Harmen Krul op de post

Den Helder – Echte post is cool. Dat weet kandidaat-Kamerlid Harmen Krul (26) als geen ander. Daarom heeft hij de actie “Post van Harmen” opgericht. Daarbij roept hij mensen op een door hem geschreven ansichtkaart te versturen naar kiezers die volgens hen wel op hem willen stemmen. Met de actie wint iemand een bezoek aan de Tweede Kamer, als de nummer 21 van het CDA een zetel bemachtigt.

Hoewel de campagne van jongerenkandidaat Krul zich voornamelijk online afspeelt, wilde hij ook op een andere manier nog wat doen: “Campagnevoeren is een van de leukste dingen om te doen, vooral als je in contact kunt komen met veel andere mensen. De coronamaatregelen maken dit jammer genoeg heel erg lastig. Op deze manier hoop ik toch op een ludieke manier zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken.”

Hoe gaat de actie in z’n werk?
1: Mensen bestellen 5 ansichtkaarten via mail of sociale media.
2: Diegene ontvangt de kaarten via de post en schrijft het adres van een bekende op.
3: Zij maken een foto of filmpje van het brievenbusmoment.
4: Mensen delen het bericht op sociale media en taggen Harmen in het bericht.
5: Na de verkiezingen neemt CDA contact met de winnaar op als zij mee kunnen met Harmen.

Aanvragen van ansichtkaarten kan via harmen.krul@cda.nl of via Facebook en Instagram.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Op een enkele uitzondering na zijn kamerleden incompetent, onvoldoende geschoold, ontoereikend ontwikkeld. Wie wil er bij zo’n zooi behoren ?

Back to top button
%d bloggers liken dit: