Hollands Kroon

Voetbalclub Succes staat in de spotlight

Hippolytushoef – Vanaf de N99 kunnen mensen de voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef niet missen. “Geen mooiere bijzaak dan voetbal” staat met grote letters op het scherm van Display Media Hollands Kroon en wanneer mensen verder rijden kunnen zij de lampen boven het voetbalveld zien branden.

Onlangs organiseerde de Hollands Kroonse Uitdaging een beursvloer verenigingen en maatschappelijke organisaties aan het lokale bedrijfsleven te koppelen. “Daar waren wij als Succes natuurlijk bij”, vertelt Dennis Klein (secretaris). “Op deze beursvloer hebben wij twee mooie matches kunnen maken. Één van de matches was met Display Media Hollands Kroon; vandaar dat Succes nu groot op het scherm langs de N99 staat. Zeker in deze coronatijd willen we graag goed zichtbaar blijven.”

Zichtbaar
“Die zichtbaarheid is echt heel belangrijk”, vervolgt Patrick Mulder (voorzitter). “In deze tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden, willen we graag in beeld blijven bij onze leden, sponsoren en vrijwilligers. We hebben dan wel wekelijks een programma voor de gehele jeugd, maar er gebeurt nog veel meer en dat is voor velen niet zichtbaar.”

“Zo zijn we druk bezig met het opzetten van extra acties voor onze sponsoren die ons zo trouw blijven steunen. We zijn onze website zo aan het inrichten dat alle sponsoren een tijdlang gratis op de hoofdpagina komen. Daarbij gaan we op social media vanaf 10 maart alle sponsoren in de spotlight zetten. We hebben een enorm bereik via onze digitale kanalen en kunnen zo iets extra’s doen.”

Communicatie
“Het is nu belangrijker dan ooit goed te blijven communiceren”, vult Remco Hagedoorn (vice-voorzitter) aan. “Wanneer iedereen op het complex komt, dan spreek je elkaar en kan je elkaar op de hoogte houden. Dat moet nu op een andere manier gebeuren”

“Wij willen bijvoorbeeld graag snel een pannaveld aanleggen. Om dit te realiseren, moet het ballenhok worden verplaatst. Als we dan toch een nieuw ballenhok maken, willen we dit gelijk combineren met een opslagruimte. Op die manier zijn we af van de tijdelijke opslag naast het tennisveld. De contacten met de gemeente lopen al en we hopen dat we een vergunning krijgen, want met het pannaveld kunnen we de jeugd ook buiten de trainingen en wedstrijden om toch wat extra’s bieden.”

Samenwerking
“Achter de schermen gebeurt zeker veel”, zegt Raymond Leever (voorzitter jeugdcommissie). “Zo hebben wij ons aangesloten bij de stuurgroep van de KNVB voor voetbalontwikkeling. We hebben al verschillende bijeenkomsten gehad. Dit is een heel uitgebreid traject, maar zal ons als vereniging echt verder helpen. Leuk was ook de training die we van de KNVB hebben gehad over de Rinus app waar elke trainer leuke en goede trainingen kan samenstellen.”

“Daarnaast hebben we ons aangesloten bij JOGG van de gemeente Hollands Kroon. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en heeft als doel gezond zijn voor kinderen gewoon te maken. Als voetbalvereniging willen wij uiteraard graag een bijdrage leveren aan de gezondheid van de jeugd. Binnenkort hebben we de eerste stakeholders bijeenkomst.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button