112

Drie aanhoudingen in onderzoek naar drugshandel

Den Helder – De politie heeft dinsdagmiddag, in het kader van een onderzoek naar de handel in drugs, drie aanhoudingen verricht. Bij doorzoekingen in onder meer een woning aan de Jan Wondermullerstraat in Den Helder werden naast een automatisch vuurwapen, ook gegevensdragers, verdovende middelen en geld in beslag genomen.

Het gaat om een 35-jarige vrouw uit de gemeente Schagen, een 49-jarige man uit Den Helder en een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij de doorzoeking van een auto van één van de verdachten, werd een automatisch vuurwapen aangetroffen.

Nadat het arrestatieteam vanwege het wapen in kennis werd gesteld volgde een inval in een woning aan de Jan Wondermullerstraat. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De 49-jarige man uit Den Helder is inmiddels heengezonden, maar blijft verdachte.

De recherche zet het onderzoek voort.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button